TPL_USEWOOD_NAV_VIEW_SEARCH

TPL_USEWOOD_NAVIGATION

TPL_USEWOOD_SEARCH

Hytt

En arbetsmaskins enda uppgift är inte att vara effektiv i sitt arbete. Den måste även vara bekväm och säker för användaren. Dessa mål har vi alltid i tankarna när vi utvecklar små skogsmaskiner, och de är även något som vi är kända för. Usewood var även den första tillverkaren att introducera en hytt med uppvärmning, luftkonditionering och ljudisolering i skogsmaskiner i sin storleksklass. Genom att själva utveckla och testa kan vi tillverka precis sådana hytter som små skogsmaskiner bör ha.

Komfort som standardutrustning

En effektiv varmluftsblåsare räcker för att hålla hytten varm även när det är riktigt kallt, medan luftkonditioneringen med en kompressor på 3 W i sin tur gör det möjligt att arbeta när det är hett, eftersom temperaturen inne i hytten hålls behagligt sval. Sett till köregenskaperna är vårt elektroniska styrsystem av högsta klass och ger föraren fria händer att justera rörelsehastigheterna så att de passar just honom eller henne. En radio gör det möjligt att lyssna på musik antingen på radio eller med en egen spelare via en USB-port, och belysningen räcker till för arbete dygnet runt. Och det bästa är att när hytterna till Usewood CM och Usewood LM roterar hålls alla styranordningar alltid inom räckhåll för föraren på bekanta ställen, oavsett vilken riktning föraren arbetar i. Den roterande hytten har visat sig vara pålitlig under de senaste två åren. Eftersom vi inte tror på komplicerad och besvärlig prissättning av tilläggsutrustning ingår allt detta i standardutrustningen i våra maskiner.

Säkerhet framför allt

En olycka är en för mycket. Värdet på ett människoliv kan inte mätas i pengar, och därför ska man inte kompromissa med säkerheten. Alla våra små skogsmaskiner är CE-märktaoch uppfyller maskindirektivets krav. Hytterna är FOPS- och ROPS-testade, och de pressas inte ihop om maskinen välter, vilket skyddar föraren även i risksituationer.